0183 85 14 79 JA, ik heb (ver)bouwplannen! >>
IK2_4716

Gratis webinar: Verbouwen

Gratis webinar verbouwen door Hetjes Bouwadvies & Management

Wil jij volledig voorbereid zijn voor alles wat op jouw pad komt tijdens het verbouwen van jouw woning? Dan is het volgen van het gratis webinar verbouwen zeker aan te bevelen. Voor een ieder zal het verbouwen van een woning spannend zijn. Je weet namelijk niet wat er allemaal op jouw pad komt. Welke vragen stel je een aannemer? En, hoe weet je dat je deze partij kan vertrouwen met jouw wensen? Dit zijn allemaal vragen waar wij bij Hetjes Bouwadvies & Management graag een antwoord op voorzien met onze gratis online seminar. Hieronder vertellen we je graag meer over de inhoud van het gratis webinar verbouwen. Uiteraard kun jij je ook direct hieronder aanmelden. Elke maand is er plek voor maximaal 25 mensen, dus wees er snel bij!

Dit moet je weten voor je aan een verbouwing van jouw huis begint

Bij Hetjes Bouwadvies & Management zien we vaak dat mensen met veel vragen zitten voordat zij starten met de verbouwing, opbouw of aanbouw van hun woning. Dit is uiteraard niet gek en volkomen begrijpelijk. Zeker als je nog niet eerder een verbouwing van een huis bent aangegaan, dan kan dit als spannend worden ervaren. Juist daarom hebben wij het gratis webinar verbouwen voor jou opgezet. In het gratis webinar verbouwen nemen we je mee langs alle stappen die je tegen gaat komen tijdens de verbouwing van jouw huis. Deze veelvoorkomende vragen worden bijvoorbeeld bij ons behandeld:

 • Waar moet je allemaal aan denken als je gaat verbouwen?
 • Hoe gaat een aannemer veelal te werk?
 • Hoe worden de prijzen door een bedrijf of aannemer bepaald, dan wel berekend?
 • Wat kan er misgaan als de verbouwing van jouw huis niet doordacht wordt uitgevoerd?
 • Hoe vind je een goede en betrouwbare aannemer?
 • Hoe bespaar je kosten bij een verbouwing, aanbouw of opbouw?

Schrijf je in voor het gratis webinar verbouwen

In ons gratis webinar verbouwen gaan we dus een tal van diverse vragen voor jou beantwoorden. Vragen over begrotingen en kosten, het vinden van een goede en betrouwbare aannemer, budgetten en wensenlijsten, dingen die mis kunnen gaan tijdens het verbouwproces en hoe je kosten kunt besparen, zijn verleden tijd na het volgen van dit gratis webinar verbouwen. Dit online seminar duurt ongeveer 45 minuten, waarna jij dus volledig voorbereid de verbouwing van jouw woning ingaat. Uiteraard kun je na afloop van het webinar vragen stellen tijdens de vragenronden. Daarnaast voorzien we je van vijf basistips, waardevolle informatie en voorbeelden uit de praktijk. Als jij graag één of meerdere van de 25 plaatsen voor het gratis webinar verbouwen wilt bemachtigen, dan raden we je aan om je NU direct in te schrijven via onderstaand aanmeldformulier.

 • Tijdsduur ca. 45 minuten
 • Vragenronden
 • Basistips
 • Waardevolle informatie
 • Voorbeelden vanuit de praktijk

Aanmeldformulier